Szeláví! Fesztivál 2024. május 31. és június 2.

Dömösi lakosok figyelem!

Az első nyári hétvégén a Duna partján három napnyi önfeledt szórakozás, csillagos ég alatti táncolás és megannyi szuper program vár benneteket! A Szeláví! Fesztivál május 31. és június 2. között rendezi meg a DaNu kemping területén és közvetlen szomszédságában az élet apró örömeit hirdető, természetközeli fesztiválját. A helyiknek állandó kedvezményt biztosít a fesztivál a bérletek és napijegyek árából!

Olyan előadókkal találkozhattok, mint például a Lóci Játszik, a Platon Karataev, Henri Gonzo és a Papírsárkányok, az Aranyakkord Kiss Tibivel, de itt lesz Agócs Márton és Fejér Mihók (Aurevoir. duó), Szesztay Dávid (Kiscsillag) és a MORDÁI csapata is. A teljes zenei program elérhető a www.szelavifesztival.hu oldalon.

De a Szeláví! nem csak a koncertekről szól. Megannyi fenntarthatósággal kapcsolatos workshop, kirándulások, kenu-túrák is fellelhetők a kínákatban. A Szeláví! zöld programjai között biztosan megtaláljátok majd a Felelős Gasztrohős csapatát, a Jane Goodall Intézet kitelepülését, a Túra Veled munkatársait, de érkezik a Pilisi Parkerdő és a Vadvirág Teaház csapata is.

“Reméljük, hogy Ti is olyan izgatottak vagytok, mint mi. Már alig várjuk, hogy felfedezzük a Dunakanyar legszebb pontjait és együtt köszöntsük a nyár első napsugarait.” – üzeni a fesztivált szervező VIProdukció Fesztiváliroda csapata.

Helyi lakosként 20% kedvezményt kaptok minden bérlet- és jegytípus árából. Ahhoz, hogy a megvásárolt jegyeket karszalagra válthassátok, a bejáratnál a lakcímkártya felmutatása lesz szükséges! Szóljatok a szomdszédoknak is!

4. Szeláví! Fesztivál

2024. 05. 31. – 06. 02.

Dömös

https://tixa.hu/szelavi-fesztival

https://szelavifesztival.hu/#programok

Szeláví! Fesztivál
Szeláví! Fesztivál