Dömösre is megérkezett a Télapó

Hétfőn délelőtt a dömösi gyerekekhez is ellátogatott a Mikulás apó.

A falu lelkes közösségi tagjai, a mindenki által szeretett és nagyrabecsült postások (Balázs Ottó, felesége Fehérpataky Rita és kollegájuk Szilvi) újabb kedves ötlettel csaltak mosolyt felnőttek és gyermekek arcára.

Az ötletelő család és kollegájuk a postán idén azt találták ki, hogy minden Dömösön élő gyermek számára készítenek egy kedves kis csomagot, majd átadják a gyermekeknek, nem kis örömükre.

Rendkívül megható ez a meglepetés csomag a felnőttek számára is, hiszen mindannyian tudjuk, hogy Ottó és felesége Ritának is nagy családja van, öt gyermekről gondoskodnak nagy szeretetben, és még így is tudnak gondolni más gyermekek örömszerzésére.

A Dömösinfó hálás és köszöni szépen az egész falu nevében ezt a rendkívüli gondoskodást, amit a Posta dolgozóitól kapunk egész évben és mindamellett még ilyen kedves meglepetésben is részük lehet gyermekeinknek, unokáinknak, a falu jövő nemzedékének.

Balázs Ottó, Fejérpataki Rita és Szilvi, mind nagyon értékes emberek vagyok és köszönjük Nektek, hogy a mi kis falunkban, Nekünk vagytok a mindennapokban.

Dömösi Télapó
Dömösi Télapó
Dömösi Télapó