Vanek Andor Dömös büszkesége lettél

Vanek Andor, az X-faktor 2. helyezését érte el a 2019-es évben. Dömös teljes lakosságát büszkeség tölti el, hiszen innen indult a megmérettetésre.

A döntőben először az LGT Álomarcú lány című dalát adta elő. Ezután első saját dalát hallhattuk tőle, melyet ByeAlex és barátja, Somogyvári Dani írt neki.

Puskás Peti:

„Csodálatos pillanat volt, és ez volt az év utolsó produkciója. Gratulálok. Nem emlékszem, hogy lett volna ilyen színvonalas finálé. Bárki győzzön, hallottátok, milyen szeretet árad felétek. Nagyon büszke vagyok, hogy ma este itt lehetünk. Maradjatok meg ilyen jó embernek, nagyvonalúnak, elegánsnak”

Bogi:

„Én most is elérzékenyültem, mert minden élményt és emléket felidézett ez a dal, az egész X-Faktort. Emlékszem, amikor besétáltál, az volt a válogató legszebb pillanata, én azt utána meséltem a családomnak és mindenkinek… úristen, nem akarok sírni”

Gáspár Laci:

„Én is rólad meséltem otthon. Történtek dolgok, hullámvölgyek, de itt vagy, és méltón vagy itt.”

 

ByeAlex:

„Az, hogy itt állsz Andor, egy nagyon nagy történet, mert a műsor felénél azt gondoltuk, hogy húha, itt most valami van, lett, hogy búcsúzni fogunk tőled. És most felkerültél ide te is, itt álltok ketten a Tibivel, mint a legjobbak. Mind a ketten hatalmasak vagytok, remek srácok, és máshonnan jöttök, más értékekkel, viszont megmutattátok most a nézőknek, hogy két fiatal fiú az nagyon nagy alázattal végigcsinálja. És volt úgy, hogy ti szedtetek össze engem, néha ti vigasztaltatok engem, amikor kellett.”

Mi Dömösiek pedig azt mondjuk, hogy fantasztikus menetelés volt ez a cél felé, büszkék vagunk Rád. Csodálatos pillanatokat okoztál nekünk dömösieknek, a környező falvak lakosainak és az egész országnak, együtt izgultunk és szavaztunk, hogy álmaid valóra válhassanak.

Nekünk Te vagy a győztes, és bízunk benne, hogy ezt Te is így gondolod, és tovább menetelsz rendületlenül a kitűzött céljaid felé, hogy elérhesd álmaidat.

Gratulálunk Neked, szüleidnek, kitartást kívánunk, hogy életed, pályád, céljaid teljesülhessenek.