Szűcs Bertalan képviselőjelölt 2019

Szűcs Bertalan képviselőjelölt

 

 

 

 

Tisztelt Dömösiek!
Kedves Válaszópolgárok!

Hivatalosan is bejelentem, hogy a 2019. évi helyi önkormányzati választáson független képviselőjelöltként indulok.

 

1985- ben születtem a Szabolcs- Szatmár megyei Nyírpilisen.

1987- ben kerültem Dömösre a szüleim által, ahol felnőtté válásomig magamba szívtam Dömös és a Dunakanyar minden rezdülését és szépségét.

Szívügyemnek érzem e község rendbetételét, ami sajnálatos módon az elmúlt évek során folyamatos romlásnak indult.

Szeretném, hogy együtt olyan egy olyan Dömöst építsünk újjá, ahol a fejlődés természetes, ahol jó élni, dolgozni és felnevelni a jövő generációit.

Ennek megteremtése révén kívánom a községet együttműködő, egymást elfogadó emberek közösségévé tenni, ami szilárd alapja egy jobb, élhetőbb jövőkép kialakításának.

Tevékenységem alappilléreként az egymás felé irányuló bizalmat kívánom kiépíteni Dömös községben, amelynek célja az egyenlő esélyekkel történő indulás az itt élő emberek számára minden élethelyzetben.

Hiszem, hogy közös összefogással olyan eredményeket érhetünk el a község rendbetételével, amelyek tovább emelik az így is méltán híres, történelmi jelentőségekben gazdag Dömös hírnevét.

Tegyünk együtt annak érdekében, hogy büszkeséggel töltse el szívünket a tudat, hogy Dömös szülöttei, lakosai lehetünk és az ide látogató kirándulók, turisták és nyaralni vágyó emberek messze földi tájakra jóhírünket vigyék tovább.

A Hit az Összefogás és a Szeretet csodákra képes!

Kérem a tisztelt lakosságot, hogy szavazzanak nekem bizalmat október 13.- án.

Tisztelettel:

                     SZŰCS BERTALAN
                     Független képviselőjelölt