Nagy Zsolt képviselőjelölt 2019.

Nagy Zsolt képviselőjelölt

 

 

 

 

Tisztelt dömösi lakosok!

Nagy Zsolt vagyok, 1973-ban születtem Esztergomban.

A szüleim, a nagyszülők, és én magam is itt Dömösön éltek, élek.  Jómagam is itt a faluban nőttem fel és itt lakom köztetek, két gyermek vagyok az édesapja.

Úgy gondolom, ebben a rohanó világban, ahol élünk, minden lehetőséget meg kell fogni ahhoz, hogy talpon maradj! Dömösnek szüksége van arra, hogy ez a kis falu mindig talpon tudjon maradni.

Sok mindent sajnos saját erőből kell megoldanunk, ezért én leginkább azt támogatnám, hogy olyan lehetőségeket teremtsünk magunknak, amiből profitálni tud a falu.

Az adottságok nagyon jók, ezt mind tudjuk, de mégis hiányzik egy kis pezsgés Dömös életéből, fiatalok elmennek, mert nincs szórakozásra sportolásra lehetőség.

Szerencsére a turisták szép számmal látogatják a községet, tudom, hogy ennek sokan nem örülnék pedig ez is komoly pénzforrás lehet a falunak.

Nos, Tisztelt szavazók, ígérgetni nem fogok, mert nem tudni, hogy megszavazzátok-e a bizalmat felém, de ha igen akkor azon leszek, hogy minél inkább az itt élő emberek bizalmába férkőzzek és ezzel a falu érdekeit képviseljem.

Amit még fontosnak találok az talán az, hogy próbáljunk, több kulturális programot szervezni ahol a falu apraja nagyja részt tud venni.

Független képviselőjelöltként bízom abban, hogy olyan testület születik, akik mindent megtesznek Dömös fejlődéséért, illetve előrejutásáért.

                          Nagy Zsolt
             Független képviselőjelölt