Fabi László képviselőjelölt 2019

Fábi László képviselőőjelölt

 

Kedves Dömösiek, Kedves Dömösi Választók!

Elsősorban azoknak szeretnék bemutatkozni, akik
nem nagyon régen költöztek a településünkre, és még nem volt módunk jobban megismerkedni egymással.

Természetesen akikkel együtt nőttünk fel, és elszállt felettünk az idő, -sok közös emléket őrizgetünk és emlegetünk, ami Dömösön és környékén történt, azok mind ismernek engem, talán többet is tudnának mesélni rólam, mint amit le fogok írni.

Fabi László vagyok, 60 éves, születésem óta Dömösön élek.
Családom több száz éve itt él, ebből adódóan elmondhatom, hogy a településünket igazán jól ismerem, minden gondjával-bajával együtt.

Foglalkozásomat tekintve, egy kis élelmiszer-előállító üzem tulajdonosa, vezetője vagyok, ahol öten dolgozunk. Gyártmányaink kilenc országba jutnak el, öregbítik Dömös hírnevét.
Elsősorban a szállodaipar részére csomagolunk különböző élelmiszeripari termékeket.

Két felnőtt gyermekem van, mindkettő egyetemi diplomát szerzett.

Dávid fiam a családi vállalkozásunkban kamatoztatja tudását, mellette csilikertészként termeli a világ legerősebb paprikáit, és készít belőlük különleges paprika krémeket.

Lilla lányom ökotoxikológus, mikrobiológia terén végez fontos gyógyszerhatóanyag hatásmechanizmus vizsgálatokat.

A közéletben 1989-töl veszek aktívan részt. 30 éve vagyok különböző tisztségek betöltésére megválasztva. 15 évig voltam és vagyok önkormányzati képviselő.
Három polgármesterrel dolgoztam együtt, küzdelmes éveket éltünk meg. 1996-tól vagyok a Víziközmű Társulat vezetője, reményeink szerint most már meg tudjuk szüntetni. Húsz éve vagyok a Pilismarót-Dömös Református Egyházközség dömösi egyházrészének presbitere, négy éve gondnoka.

Mindig azon munkálkodtam, hogy falunk fejlődjön, behozza más településekkel szembeni lemaradását és mindenki számára élhetőbb, komfortosabb legyen.

Minden nagyobb fejlesztés megvalósításában aktívan részt vettem. Annyi minden történ a hosszú évek alatt, hogy sok lenne mindent felsorolni.

Talán csak a jelentősebb munkákat sorolnám: gázhálózat, reménytelen helyzetből megvalósult, kábel TV,
telefon hálózat, csatorna rendszer, faluház felújítás, óvoda felújítás, polgármesteri hivatal, orvosi rendelő felújítása, Komlós-patak meder kialakítás, Királykúti utca partfal rekontstrukció, utak, járdák felújítása, a teljesség igénye nélkül.

Startra készen állunk a minibölcsőde megépítésére, és a rendőrségi szolgálati lakás felújítására.

Az Alsó rétet megkapjuk vagyonkezelésbe, és kialakítjuk a parkoló területet, mellyel a hétvégeken kialakuló gépkocsi zsúfoltság megszűnik.


Fontosnak tartom Dömös közbiztonságának növelését. Teljes körű kamerarendszer kiépítését, melynek megvalósítására már megtettük az előkészületeket, keressük a pénzforrást a megvalósításhoz.

Rendkívül energikus ember vagyok, rengeteg tervem van, talán több emberélet is kevés lenne a megvalósításhoz. Munkám végzése során sokat utazok a nagyvilágban, az ott látottakat, és a megszerzett tapasztalataimat próbálom mindig felhasználni.

Én előre mindent megígérni nem tudok, felelőtlenség is lenne, hiszen nem tudjuk soha előre, hogy a következő években mekkora pénzeszközök állnak majd a rendelkezésünkre. Optimista vagyok, remélem, hogy egy jó, összetartó képviselőtestületet fognak megválasztani, akik méltóan képviselik Dömös érdekeit.


Remélem, hogy ismét elnyerem a választók bizalmát és folytathatom a megkezdett munkát Dömösért!

Tisztelettel:

             

                  Fabi László
                  Képviselő-jelölt